Trenger du hjelp til betongsaging - kjerneboring eller riving?
Med en stor erfaring i bransjen, kan vi garantere deg at jobben gjores med god service.
Kontakt oss
Trenger du hjelp til betongsaging - kjerneboring eller riving?
Med en stor erfaring i bransjen, kan vi garantere deg at jobben gjores med god service.
Kontakt oss
Trenger du hjelp til betongsaging - kjerneboring eller riving?
Med en stor erfaring i bransjen, kan vi garantere deg at jobben gjores med god service.
Kontakt oss
post@vikensaging.no
966 83 115
post@vikensaging.no
966 83 115
Tjenester
BETONGSAGING
Viken Betongsaging AS utfører oppdrager innen betong saging boring og riving til kunder i Viken Fylke. Betong saging og boring er noe som benyttes til flere formål i ulike sammenhenger. Vanligvis utføres slikt type arbeider i kombinasjon med nybygg eller tilbygg - rehab. Arbeidet går ut på å lage åpninger i flater som gulv eller vegger , slik at man eksempelvis kan installere nye vinduer, dører, trapper, heiser, nye avløpsrør og lignende. Betongsaging kan også benyttes for å dele en konstruksjon i to, eller til å sage konstruksjoner i mindre deler. Ta kontakt om du ønsker vår kompetanse innen betong saging eller boring i hele Viken Fylke.

Les mer

KJERNEBORING
Kjerneboring er et av våre viktigste kompetanseområder. Vi tilbyr kjerneboring av alle typer materialer som stein, leca, tegl, granitt, og betong til en variert kundemasse i hele Viken Fylke . Om man eksempelvis ønsker å gjennomføre tekniske opplegg som å legge nye rør, ventiler eller elektriske installasjoner, er dette en tjeneste som er nyttig å ta i bruk. Kjerneboring, eller hulltaking som det også kalles, er noe vi tilbyr til alt fra private husstander, til større prosjekter innenfor næring og industribygg.

Les mer

PIGGING
Vi utfører pigging og betongdemolering til våre kunder. Med våre effektive og moderne maskiner tilbyr vi piggeoppdrager på alt fra små baderom, til større omgjøringsprosjekter. Det er flere faktorer å ta stilling til når pigging skal utføres. Skal du eksempelvis pigge opp et gulv, må man finne ut om det er kabler og rør under gulvet. I tillegg dannes det følgelig mye overflødig masse og skrot når man utfører slikt arbeider. Viken Betongsaging gjør hele den tidkrevende jobben for deg. Ta kontakt i dag for mer informasjon om denne type arbeid!

Les mer

FJELLSAGING
Vi i Viken Betongsaging AS har god kompetanse på fjellsaging/splitting, og vi kan vise til mange fornøyde kunder i Viken fylke . Vi har en stor utstyrspark og våre medarbeidere er godt kvalifiserte til å utføre fjellsaging. Har du et prosjekt som trenger hjelp med fjellsaging/splitting bare å ta kontakt med oss for gratis befaring.

Les mer

RESETTING
Viken Betongsaging AS er ikke bare arbeidskraft ute på byggeplassen men vi også resetter alle type Diamantkjernebor fra Ø16 - Ø1040 etter kundens spesial ønske. Resultatet vil bli som en helt ny kjernebor men kortere i lengde ca 4-5cm. Vi starter med å sjekke den gamle stammen for skader først. Vi vil videre rette på disse skadene før vi setter på magneter, for så sette på plass segmentene. Så sveiser vi segmentene fast og gjør den klar til bruk. Alt til en billigere penger enn om man skulle kjøpt en helt ny kjernebor. Ta gjerne kontakt for mer info eller leverings avtale!

Les mer

Om oss

Viken Betongsaging AS ble etablert i 2020 , Ansatte hos oss har over 10 års erfaring innom betong boring og saging Våre hovedområder omfatter kjerneboring, betongsaging, og pigging/riving. Vi utfører oppdrager både til privat- og næringskunder. Hos oss tar vi alle prosjekter med den største seriøsitet, uavhengig av størrelse.

Ta kontakt med oss i dag vedrørende spørsmål om hva vi kan gjøre for deg! // post@vikensaging.no
Besøk oss på FACEBOOK og INSTAGRAM