Trenger du hjelp til betongsaging - kjerneboring eller riving?
Med en stor erfaring i bransjen, kan vi garantere deg at jobben gjores med god service.
Kontakt oss
Trenger du hjelp til betongsaging - kjerneboring eller riving?
Med en stor erfaring i bransjen, kan vi garantere deg at jobben gjores med god service.
Kontakt oss
Trenger du hjelp til betongsaging - kjerneboring eller riving?
Med en stor erfaring i bransjen, kan vi garantere deg at jobben gjores med god service.
Kontakt oss
Tjenester
Betongsaging
Viken Betongsaging AS utfører oppdrag innen betongsaging til kunder i Viken Fylke. Betongsaging er noe som benyttes til flere formål i ulike sammenhenger. Vanligvis utføres slikt type arbeid i kombinasjon med nybygg eller tilbygg. Arbeidet går ut på å lage åpninger i flater som gulv eller vegger , slik at man eksempelvis kan installere nye vinduer, dører, trapper, heiser, nye avløpsrør og lignende. Betongsaging kan også benyttes for å dele en konstruksjon i to, eller til å sage konstruksjoner i mindre deler. Ta kontakt om du ønsker vår kompetanse innen betongsaging i nærheten av Viken Fylke.
Kjerneboring
Kjerneboring er et av våre viktigste kompetanseområder. Vi tilbyr kjerneboring av alle typer materialer som stein, leca, tegl, granitt, og betong til en variert kundemasse i hele Viken Fylke . Om man eksempelvis ønsker å gjennomføre tekniske opplegg som å legge nye rør, ventiler eller elektriske installasjoner, er dette en tjeneste som er nyttig å ta i bruk. Kjerneboring, eller hulltaking som det også kalles, er noe vi tilbyr til alt fra private husstander, til større prosjekter innenfor næring og industribygg.
Riving
Vi utfører pigging og betongdemolering til våre kunder. Med våre effektive og moderne maskiner tilbyr vi piggeoppdrag på alt fra små baderom, til større omgjøringsprosjekter. Det er flere faktorer å ta stilling til når pigging skal utføres. Skal du eksempelvis pigge opp et gulv, må man finne ut om det er kabler og rør under gulvet. I tillegg dannes det følgelig mye overflødig masse og skrot når man utfører slikt arbeid. Viken Betongsaging gjør hele den tidkrevende jobben for deg. Ta kontakt i dag for mer informasjon om denne type arbeid!
Fjellsaging
Vi i Viken Betongsaging AS har god kompetanse på fjellsaging/splitting, og vi kan vise til mange fornøyde kunder i Viken fylke . Vi har en stor utstyrspark og våre medarbeidere er godt kvalifiserte til å utføre fjellsaging. Har du et prosjekt som trenger hjelp med fjellsaging/splitting bare ta kontakt med oss gratis befaring.
Om oss

Viken Betongsaging AS ble etablert i 2020 , Ansatte hos oss har over 8 år erfaring innom betong boring og saging Våre hovedområder omfatter kjerneboring, betongsaging, og pigging. Vi utfører oppdrag både til privat- og næringskunder. Hos oss tar vi alle prosjekter med den største seriøsitet, uavhengig av størrelse.


Ta kontakt med oss i dag vedrørende spørsmål om hva vi kan gjøre for deg!